kiyana کاربر نیمه فعال وضعيت: آفلاين 23 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 72 امتياز: 76 تشکر کرده: 1 تشکر شده 5 بار در 2 پست
محل سكونت: khonamoon
ارسال شده در:
دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 09:32:05
موضوع مطلب: تکذیب خبرازدواج النازشاکردوست +ا
در گفت و گو با برنا:
الناز شاکر دوست ازدواجش را تکذیب کرد
پس از انتشار خبری مبنی بر ازدواج الناز شاکر دوست با علیرضا حقیقی دروازهبان تیم پیروزی آن هم با همه جزئیات، الناز شاکر دوست بازیگر سینما در گفتو گو با برنا نه تنها این خبر را تکذیب کرد بلکه اذعان داشت که در پیشکایت از کسانی است که این گونه اخبار را منتشر می کنند.
يکشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۸۸ ساعت ۱۳:۳۲
باشگاه جوانی برنا/ پس از انتشار خبری مبنی بر ازدواج الناز شاکر دوست باعلیرضا حقیقی دروازه بان تیم پیروزی آن هم با همه جزئیات، الناز شاکر دوستبازیگر سینما در گفت و گو با برنا نه تنها این خبر را تکذیب کرد بلکهاذعان داشت که در پی شکایت از کسانی است که این گونه اخبار را منتشر میکنند.
شاکر دوست همچنین با گلایه گفت: من این آقا را اصلاً نمی شناسم و نمی دانماصلاً برای چی برخی این کارها را می کنند و این اخبار را از کجا در میآورند.
لازم به ذکر است که این خبر در سایت های خبر آنلاین، تابناک، جهان نیوز،صراط نیوز، حقیقت نیوز و عصر ایران و برخی سایت های غیر معروف دیگر منتشرشده بود.
++++++++++++++++
حقیقی: خبر ازدواجم با شاکردوست دروغ است
خبر ازدواج علیرضا حقیقی دروازهبان جوان پرسپولیس با الناز شاکردوستبازیگر مطرح سینما که روز گذشته در چند سایت منتشر شده بود با واکنش سریعمسئولان باشگاه و حقیقی مواجه شده و آنها تصمیم به شکایت دارند.
دروازهبان جوان پرسپولیس در گفتوگوی اختصاصی خبر ازدواجش با شاکردوست راقویا تکذیب میکند و به پیگیری موضوع تاکید دارد. او درباره نیمکتنشینی ودرخشش میثاق معمارزاده رقیبش حرفهای جالبی میزند و معتقد است پرسپولیسدو هفته مانده به پایان فصل قهرمان لیگ میشود.
خبر ازدواجت با خانم شاکردوست همه را غافلگیر کرد. این موضوع صحت دارد؟
این خبر کذب محض است و اصلا درست نیست. من از آنهایی که این خبر دروغ رامنتشر کرده شکایت میکنم. ازدواج من و این هنرمند صحت ندارد.
پس شکایت مسئولان باشگاه از آنهایی که چنین خبری را دادهاند به خواست تو بوده است؟
خیر، آنها بنا به مصالح باشگاه اقدام به شکایت کردهاند و من هم شخصاشکایت میکنم. با راهنمایی مشاور حقوقی باشگاه شکایتنامه را هم تنظیمکردم.
شایعه ازدواج شما با یک هنرمند از مدتها پیش مطرح بود. چرا آن موقع واکنش نشان ندادید؟
شایعه زیاد است اما همانطور که گفتم این شایعه درست نیست و کذب محض است.من هم وقتی شنیدم سریعا واکنش نشان دادم، اگر درست بود که شکایت نمیکردم.
وضعیت خودت چطور است؟
آن محرومیت سه جلسهای خیلی به ضررم تمام شد اما من یک بازیکن حرفهایهستم و اعتراضی به تصمیم کادر فنی ندارم و آنچه برایم اهمیت دارد موفقیتتیم است.
از اینکه پس از یک دوره حضور در ترکیب اصلی جایت را به میثاق معمارزاده دادهای ناراحت نیستی؟
شاید باورش برای خیلیها سخت باشد اما من از درخشش و بازی خوب میثاق واقعاکیف میکنم.من برایش دست میزنم و هر وقت موفق عمل کند شخصا تشویقشمیکنم. مهم این است که پرسپولیس ۷ بازی را برده و ما داریم به قهرمانینزدیکتر میشویم.
فکر میکنی پرسپولیس میتواند سپاهان را بگیرد و جام را تصاحب کند؟
به شما قول میدهم پرسپولیس در فاصله دو هفته مانده به پایان لیگ قهرمانمیشود. سپاهان دو هفته دیگر صدر را از دست میدهد و این پرسپولیس است کهجام قهرمانی را تصاحب میکند.
+++++++++++++++++++++++++
الناز شاکردوست بازیگر سینما و علیرضا حقیقی بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس سهشنبه شب گذشته طی مراسمی عقد کردند.
به گزارش خبرآنلاین حقیقی، دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس است که از سه سال قبل با این سمت در تیم قرمزپوش پایتخت بازی میکند.
شاکردوست هم از سال 1383 و با بازی در فیلم سینمایی «گل یخ» به کارگردانیکیومرث پوراحمد وارد سینما شد. او در این سالها در 25 فیلم سینمایی کهاغلب فیلمهایی تجاری بودند بازی کرده است که از جمله این کارها میتوانبه «بیوفا»، «کیش و مات»، «مجنون لیلی» و «عروس فراری» اشاره کرد.
بیوگرافی علیرضا حقیقی
نام: علیرضا حقیقی
تاریخ تولد: 12/2/1367
شماره پیراهن: 13
تیم های قبلی:زیر23 سال پرسپولیس
علیرضا حقیقی در سن 17 سالگی به تیم بزرگسالان پرسپولیس پیوست. او اولینبازی خود را در سال 85 مقابل سایپا انجام داد و در این بازی یک پنالتیحساس را نیز گرفت. زننده این پنالتی علی دایی بود. او در حال حاضر زیر نظراحمدرضا عابدزاده تمرین می کند. حقیقی در تمام مقاطع تیم ملی بجزبزرگسالان بازی کرده است. (زیر 14، زیر 17، زیر 20، زیر 23)
"سابقه ی ملی"
تیم ملی نونهالان- قهرمانی غرب آسیا(قطر- ۲۰۰۲) تیم ملی نوجوانان- یازدهمین دوره ی قهرمانی
نوجوانان آسیا (۲۰۰۴ ژاپن) تیم ملی جوانان- سی و چهارمین دوره ی قهرمانی جوانان آسیا(۲۰۰۶ هند)
تیم ملی امید- پانزدهمین دوره ی بازیهای آسیایی(۲۰۰۶ قطر) "افتخارات " ملی: نایب قهرمان نو نهالان
غرب آسیا (۲۰۰۲ قطر) مدال برنز پانزدهمین دوره ی بازیهای آسیایی (۲۰۰۶ قطر) باشگاهی: فینالیست